Све вести

20.08.2018.

У суботу 18-тог августа 2018. године одржана је манифестација под називом

„Дани Брестовичке бање 2018“

Бања се показала у својој пуној величини и сјају. У склопу програма промовисани су обичаји, традиционална храна и пиће, етно радионице Источне Србије као и лепоте овог дивног места.

Глумци у старинским ношњама и изведеном представом су нас подсетили да овај део Србије поседује и богату историјску баштину. Овај догађај улепшала је својим концертом Биља Крстић и група Бистрикт а обогаћен је и наступом културно уметничког друштва из Брестовца као и наступом КУД из Бора и околине.

Редарско и противпожарно обезбеђење овог регионално битног догађаја било је поверено нашој фирми.

Част нам је и задовољство што смо дали скромни допринос реализацији ове манифестације.

 

 

 

16.10.2017.

ПРАВОСЛАВЉЕ И НАУКА

Београд је од 23. до 27. октобра домаћин Првог међународног конгреса православних научника, под чијим окриљем се одржавају Прва међународне конференције православних научника у Србији и Шеста међународна конференција удружења православних научника.
Позвани су научни, просветни и културни посленици, стручњаци из различитих области, који би требало да допринесу бољој и тешњој сарадњи држава православног света..
Како је најављено, биће заступљене следеће научне области: теологија и филозофија, историја и филологија, култура и уметност, педагогија, право, политикологија и социологија, економија, информационе технологије, медицина и биотехнологија, екологија и геологија и архитектура и грађевина. Предвиђен је округли сто, под називом „Православље 100 година након Октобарске комунистичке револуције, 1917-2017”.
Председаваће протојереј Генадиј Заридзе, председник Удружења православних научника (Русија) и проф. др Миленко Бодин, председник српског одељења Удружења православних научника (Србија).

Више о овоме на http://galaksijanova.rs/pravoslavlje-i-nauka/
Наша мала фирма узеће скромно учешће у реализацији овог веома важног догађаја.

 

 

16.10.2017

„Ноћ музике“ 1. септембра 2017. год.

Ноћ музике - Ташмајдан

У петак, 1. септембра, на стадиону Ташмајдан одржана је културна манифестација „Ноћ музике“.

Симфонијски оркестар и Хор РТС-а, као и дечји хор Колибри пружили су прилику посетиоцима да бесплатно уживају у магичном концерту на стадиону Ташмајдан.

 

Сигурност Ас је на овом догађају са људством и опремом бринула о заштити од пожара.

 

09.06.2017

У недељу 11.06.2017 год у СЦ Раднички на Црвеном Крсту одржава се хуманитарни Теквондо турнир у организацији Теквондо Савеза Београд.

Са великим задовољством смо прихватили редарско обезбеђење овог догађаја.

 

 

22.05.2017

Миксер фестивал 2017

Девето издање највећег регионалног фестивала креативности одржаће се од 25. до 28. маја у силосима некадашњег Житомлина на доњем Дорћолу.
Миксер фестивал ће угостити велики број врхунских имена из области архитектуре и дизајна, урбаног развоја и планирања, стручњаке нових техонологија, ангажоване уметнике и музичаре из региона и света.
Заштита од пожара на овом фестивалу поверена је Сигурности АС.

http://festival.mikser.rs/kompletan-program/

ВЕСТИ
  • Све вести

    У суботу 18-тог августа 2018. године одржана је манифестација под називом

    „Дани Брестовичке бање 2018“

    Бања се показала у својој пуној величини и сјају. У склопу програма промовисани су обичаји, традиционална храна и пиће, етно радионице Источне Србије...